Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Böfstrooganov II

Veiseliha

Böfstrooganov II

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Böfstrooganov paprika, šampinjonide ja mandariinidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
150 g ribadeks lõigatud veiseliha
0.5 sl siirup
0.5 tk Küüslauk
0.5 tl maisijahu
0.5 sl õli
0.125 sl riivitud värske ingver
0.5 tl või peenestatud kuivatatud ingver
0.5 tk Sibul
0.25 tk kollane paprika
25 g Šampinjonid
0.25 dl sojakaste
0.125 dl vesi
78 g mandariinikonserv koos mahlaga
sool
Valge pipar
0.5 sl hakitud rosmariin
Sega omavahel lihatükid ja siirup, purustatud küüslauk ja maisijahu. Kuumuta õli ja ingver praepannil ning pruunista selles liha. Lisa sektoriteks lõigatud sibulad, tükeldatud paprika, seened ja hakitud rosmariin. Lisa segades vesi, sojakaste ja mandariinimahl ning hauta liha pehmeks. Lõpuks lisa mandariinilõigud ja maitsesta.

Märksõnad

böfstrooganovii

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga