Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Seene-loomaliha pajaroog

Veiseliha

Seene-loomaliha pajaroog

100 suppi, paja- ja vormirooga.
PrindiSoovita sõbrale
Seened loomaliha ja köögiviljadega maitsevad hästi keedetud riisi või kartulitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g puhastatud ja tükeldatud seened (puravikud, šampinjonid)
100 g veisefilee
õli
1.75 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.5 tk Sibul
0.5 tk eri värvi paprikad
värske petersell
värske tüümian
sool
purustatud must pipar
Lõika liha umbes 2 cm suurusteks tükkideks ja pruunista väheses õlis. Pane koos kuuma vee ja puljongikuubikuga potti. Tükelda sibulad ning lõika paprika ribadeks, lase pannil kergelt pruunistuda ja lisa siis lihale. Pruunista pannil õlis tükeldatud seened ning kalla potti. Maitsesta roog soola ja pipraga. Hauta madalal kuumusel vähemalt tund või kuni liha on täiesti pehme. Vajadusel lisa keeva vett. Lisa tükeldatud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

KOMMENTAARID

morx 24.sept 2010 13:26
Olen loomaliha asemele sealiha võtnud, sest esimest on kvaliteetsena küllaltki keeruline saada, kuigi tulemus on lihast sõltumata väga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes