Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Piprapihv II

Veiseliha

Piprapihv II

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Piprapihv kastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk veise sise- või välisfilee
purustatud must ja roheline pipar
0.5 sl praadimiseks või
sool
brändi või konjak
0.5 sl *tükeldatud (šalott)sibul
0.125 dl lihapuljong
0.5 dl vahukoor
sool
roheline ja must pipar
0.5 tl brändi (maitsestamiseks)
Lõika fileest 2 cm paksused lõigud, hõõru pipraseguga ning lase 15 minutit seista. Küpseta liha mõlemalt poolt 2 minutit ja maitsesta soolaga. Vala brändi pannile ning süüta põlema, flambeeri liha hetke leegis (see annab võrratu maitsenüansi).Tõsta pihvid pannilt ja hoia kaane all soojas. Pruunista pannil sibul, lisa puljong, vahukoor ja brändi. Keeda kastet seni, kuni sellest jääb alles kaks kolmandikku. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri liha kastme ja keedetud kartulite, brokoli või lillkapsaga.

Märksõnad

iipiprapihv

KOMMENTAARID

Elar 09.aug 2013 20:50
Iga konjak on brändi (aga iga brändi ei ole konjak), seega muidugi võib.
Krissu 31.juuli 2012 21:32
Kas konjakit võib lisada? Brändi asemel?
Andrus 19.veeb 2010 16:26
Jumaldan piprapihvi ning selle retsepti järgi tuli see võrratu
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes