Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Kondiga veisepraad

Veiseliha

Kondiga veisepraad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kondiga veiseliha on ahjus küpsenult maitsev ja mahlane.
Retsept
portsjonile
500 g veise kondiga abaliha või kondiga praetükk
1 tk (hakitud) Sibul
1 kuni 2 küünt Küüslauk
1 väike kimp Aedtill
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
0.5 dl õli
1 kuni 2 sl veiniäädikas
2 sl Või
Purusta uhmris sibul, küüslauk ja till. Lisa sool, pipar, õli ja äädikas ning sega ühtlaseks massiks. Kuivata liha ja pruunista kuumal pannil võis mõlemalt poolt. Maitsesta liha maitseseguga. Küpseta ahjus 160°C juures, kuni liha sisetemperatuur on 55-60°C. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga