Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiseliha potis

Veiseliha

Veiseliha potis

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hommikuköök
Kokasaate Hommikuköök 05.04.2008 retsept.
Retsept
portsjonile
400 g Veiseliha välisfilee
1 sl Veiniäädikas
3 küünt Küüslauk
1 sl Oliiviõli
Tüümian
Rosmariin
Basiilik (värske)
KÖÖGIVILI
1 tk sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
5 -6 tk Kartul
Veidi võid
1 tl Paprika (jahvatatud)
Tüümian
1 sl Mesi
300 g Purustatud tomatid
2 dl Punane vein
Sool
Must pipar
Petersellilehed
Roheline sibul
Värske tüümian
Lõika veiselihast viilud ja vala nendele peale ülejäänud komponentidest segatud segu. Kuumuta pann ja prae seal lihatükid kuldpruuniks, aseta haudepotti.
Prae pannil võis sibulasektorid, porganditükid, paprikaruudud ja lisa paprikapulber. Lisa pannitäis potti lihade manu, lisa siis vein, mesi, purutomat ja maitseained. Lisada vett, siis kõige peale kartulisektorid, sulge kaanega ja hauta pehmeks, maisterohelist lisada lõpus.

KOMMENTAARID

Anni 15.nov 2015 15:27
Olen seda korduvalt teinud,vaieldamatu lemmik veiselihahautis.
Tellu 07.nov 2013 21:56
Retsept on natuke ebamäärane vee koguse ja maitseainete koguste koha pealt. Sellest hoolimata proovisin teha. Tomatite asemel kasutasin tomatipüreed ja paprikapulbri asemel natuke cayenne pipart. Tulemus tuli väga hea. Kuna kaste on suhteliselt vedela kontsistentsiga, siis võib juurvilja panna natuke rohkem, tuleb toekam. Muidu maitse väga hea, soovitan proovida.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga