Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Tervislik kanakebab

Linnuliharoad

Tervislik kanakebab

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Retsept
portsjonile
300 g kanahakkliha
3 tk päikesekuivatatud tomat
1 küüs küüslauk
1 tk muna
8 lehte Basiilik (värske)
tüümian
1.  Haki küüslauk, värsked ürdid ja päikesekuivatatud tomat.2.  Lisa hakkliha hulka muna ja ülejäänud komponendid ning klopi segu korralikult läbi, nii et see muutuks tihkemaks.3.  Aseta hakklihamass kaheks tunniks külma seisma.4.  Vooli massist vorstikujulised kotletid ja lükka nendest läbi grilltikud.5.  Pruunista kebab esmalt pannil ja aseta seejärel umbes 190kraadisesse ahju järelküpsema.# Võid lisada massi hulka ka hakitud sibulat ja ka mõnd teravust andvat vürtsi või ürti.# Serveeri kebabit sibula- või tomatisalatiga ning kerge koorekastmega. # Kui ilm lubab, võid kotlette ka väligrillil küpsetada.

KOMMENTAARID

regina lee 07.nov 2010 15:36
väga head ja maitsvad :Y:D:P:P:P:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes