Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-šokolaadihautis

Linnuliharoad

Kana-šokolaadihautis

Rain Käärst Head isu
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate "Head isu" retsept 17.10.2009
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
1 tk Paprika
1 tk Tšillipipar
3 tk Tomat
2 tk keskmine sibul
6 küünt Küüslauk
4 sl Seesamiseemned
5 sl hakitud mandlilaastud
50 g maapähklivõi
1 tass Saiakuubikud
2 dl Kanapuljong
100 g Tume šokolaad
0.25 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl pune
sool, must pipar
õli praadimiseks
Haki sibul, paprika, tomat, tšillipipar ja küüslauk. Kuumuta pann ja prae kergelt ürdid ja maitseained (seesamiseemned, tšillipipar, mandlilaastud, kaneel, pune). Lisa õli, sibul, küüslauk, paprika, maapähklivõi, Ela saia kuubikud, tšilli ja tomat. Prae kergelt. Nüüd püreesta. Lisa kanapuljong, sool ja pipar ning lase keema. Võta tulelt ja sega sisse šokolaad. Pruunista pannil kanafilee. Lisa kaste kanafileele ja pane ahju 165 kraadi 20-30 minutiks või kuni kanafilee on korralikult läbiküpsenud.

KOMMENTAARID

eitemanimi 05.jaan 2010 21:36
:A suht sobivad komponendid :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga