Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Juustu-kanarullid

Linnuliharoad

Juustu-kanarullid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Juustu, spinati ja kanalihaga täidetud rullid küpsevad tomatikastmes mõnusalt mahlaseks. Serveeri kõrvale värsket salatit või kuuma keedetud riisi.
Retsept
portsjonile
2 tk grillitud broilerikoib
6 tk Lasanjeplaadid
2 -3 dl meelepärane maitsestatud tomatikaste
1 dl vesi
1 pott värske spinat
150 g Riivjuust
must pipar
Eralda kanaliha luudelt ja tükelda. Keeda lasanjeplaate ükshaaval rohkes soolakas vees kuhu on pandud ka törts õli; igaühte 3-4 minutit. Tõsta plaadid kohe külma vette. Kui mõni neist murdub, ära ehmu, vormis läheb rullidele riivjuust pealee ja katkine koht ei paista välja. Võta pastaplaat veest, laota lauale ja kata õhukese kihi tomatikastmega. Lõika kääridega värskeid spinatilehetükke peale. Seejärel pane mõned kanatükid, riivjuustu ja pipart. Keera rulli ning tõsta madala äärega ahjuvormi, liitekoht allpool, Toimi samuti ka teiste pastaplaatidega. Sega ülejäänud tomatikaste veega ja vala vormi. Puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Märksõnad

juustu-kanarullid

KOMMENTAARID

nana 02.okt 2012 18:18
Mina olen ka korduvalt teinud.
Masha24 03.märts 2012 16:34
Ma tegin ja väga hea oli!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga