Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunistrooganov ürdiriisiga

Linnuliharoad

Kalkunistrooganov ürdiriisiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge ja väherasvane kalkuniliha sobib hästi asendama rasvasemaid lihasorte.

20-40 min

25 minutit

Retsept
portsjonile
2 dl riis
1 sl oliiviõli
1 tk väike sibul
700 g Kalkunifilee
200 g Šampinjonid
2 dl Rõõsk koor
1 dl valge vein või kanapuljong
1 tl sool
0.25 tl must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
1 sl hakitud till
1 sl hakitud petersell
Pane riis keema. Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud sibulat 1–2 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kalkuniliha ning pruunista helepruuni värvuseni. Sega hulka viilutatud seened ja kuumuta veel paar minutit. Lisa kohvikoor ja vein (või puljong), maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.Alanda kuumust ning hauta aeg-ajalt segades 8–10 minutit. Nõruta pehmeks keenud riis ning sega hulka hakitud till ja petersell, maitsesta soolaga. Serveeri kalkunistrooganovi koos ürdiriisiga.

KOMMENTAARID

vinks 12.dets 2010 22:36
Väga lihtsalt ja kiirelt tehtav. Olen rahul. Maistev pealekauba,
Hindaja 27.aug 2010 21:09
ütleme nii, et olen paremaid roogasid saanud ja millegi erilisega see roog mind küll ei võlunud.
arxitibi 09.mai 2010 11:26
Normaalne..
CiizuMiizu19 07.nov 2009 13:50
Päris hea;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes