Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Risoto metsaseente ja pruunide kanatiibadega

Linnuliharoad

Risoto metsaseente ja pruunide kanatiibadega

Anne Labrosse
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
500 g puhastatud metsaseened
5 spl õli
3 küünt Küüslauk
3 spl õli
5 dl puljong
sool, pipar
kimp peterselli
200 g risoto- või pudruriis
0.5 tk sibul
100 g või
1 spl kohvikoor
25 g riivjuust
20 tk kanatiivad
Haki sibul ja hauta 3 minutit õlis. Lisa riis, sega hästi ja kuumuta, kuni riis on läbipaistev. Asu pidevalt segades lisama puljongit, 3 spl korraga, ja lase sellel enne uue koguse lisamist aurustuda. See võtab umbes 15-20 minutit. Vajadusel lisa soola.

Kuumuta sügaval praepannil õli ja pane kanatiivad pannile. Lisa sool, pipar ja purustatud küüslauk ning küpseta 20-25 minutit. Tõsta tiivad pannilt ära ja pane asemele seened. Küpseta kiiresti, 5-10 minutit, olenevalt seente suurusest.

Kui risoto on valmis, lisa sellele veel pisut puljongit, koor, riivjuust ja või ning sega uuesti läbi. Sega juurde seened.
Serveeri kanatiibadega ja raputa peale hakitud peterselli.
Kui tahad tõelisi karamellitud kanatiibu, grilli neid paar minutit enne lauale andmist ahjus. Võid enne grillimist peale tilgutada paar supilusikatäit mett ja õli. Kui sul pole grilli pane tiivad kuumas ahjus kõrgemale siinile.

KOMMENTAARID

Kata 17.mai 2015 15:56
1 portsjon ja 20 tk kanatiibu??? Wow! Peab see ikka õgrad olema.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes