Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Yakitori ehk Jaapani kanavardad

Linnuliharoad

Yakitori ehk Jaapani kanavardad

Rain Käärst 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
0.5 kg Kanafilee
1 peotäis Roheline sibul
MARINAAD
2 dl Teriyaki kaste
1 dl Barbecue kaste
jahvatatud ingver
1 küüs peenestatud küüslauk
Sega kokku marinaadiained. Lõika kanafilee tükkideks ja sega marinaadiga läbi, lase 30 minutit maitsestuda. Torgi liha varrastele vaheldumisi suvisibula heledast osast lõi-gatud juppidega. Küpseta süte kohal või grillelemendi all 10–12 minutit. Paku juurde keedetud riisi ja Teriyaki kastet.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes