Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Tandooribroiler

Linnuliharoad

Tandooribroiler

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
MARINAAD
250 g Maitsestamata jogurt
2 tl Ingver (kuivatatud)
1 küüs Küüslauk
2 tl Garam masala
1 tl Cayenne'i pipar
1 tl Sool
1 sl Sidrunimahl
1 sl Õli
1 tk Sibul
SERVEERIMISEKS
Petersellilehed
Laimisektoreid
Peenesta noaga küüslauk ja sibul. Sega kõik marinaadiained kokku. Tee fileedesse terava kokanoaga diagonaalsed sisselõiked, mis ulatuvad liha poole paksuseni. Pane fileed väikesse minigrip-sulguriga kilekotti. Kalla marinaad peale ja hoia külmkapis vähemalt 3 tundi või järgmise päevani. Ühtlase maitsestumise huvides keera ja sakuta kotti mõned korrad. Tõsta fileed ühe kihina väikesse rasvainega määritud ahjuvormi ning küpseta lahtiselt 200° juures umbes 40 minutit. Kui pind kipub üleliia pruunistuma, kata vorm lahtise fooliumitükiga. Serveeri koos keedetud riisiga.

Märksõnad

tandooribroiler

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga