Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Tandooribroiler

Linnuliharoad

Tandooribroiler

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
MARINAAD
250 g Maitsestamata jogurt
2 tl Ingver (kuivatatud)
1 küüs Küüslauk
2 tl Garam masala
1 tl Cayenne'i pipar
1 tl Sool
1 sl Sidrunimahl
1 sl Õli
1 tk Sibul
SERVEERIMISEKS
Petersellilehed
Laimisektoreid
Peenesta noaga küüslauk ja sibul. Sega kõik marinaadiained kokku. Tee fileedesse terava kokanoaga diagonaalsed sisselõiked, mis ulatuvad liha poole paksuseni. Pane fileed väikesse minigrip-sulguriga kilekotti. Kalla marinaad peale ja hoia külmkapis vähemalt 3 tundi või järgmise päevani. Ühtlase maitsestumise huvides keera ja sakuta kotti mõned korrad. Tõsta fileed ühe kihina väikesse rasvainega määritud ahjuvormi ning küpseta lahtiselt 200° juures umbes 40 minutit. Kui pind kipub üleliia pruunistuma, kata vorm lahtise fooliumitükiga. Serveeri koos keedetud riisiga.

Märksõnad

tandooribroiler

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes