Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Šokolaadised kanakoivad

Linnuliharoad

Šokolaadised kanakoivad

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kanakintsud sobivad serveerimiseks ilma lisandita. Kõrvale paku näiteks lihtsat rohelist salatit ja ciabatta tüüpi saia, lavašši või tortiljasid.
Retsept
portsjonile
4 tk kanakintsud
2 küünt Küüslauk
100 g salsakaste
1 sl Jalapeño pipar (hakitud)
150 ml Kanapuljong
1 sl pähklid
1 sl Seesamiseemned
50 g Tume šokolaad
Puhasta kana külma vee all ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt mõni minut. Haki küüslauk ja lisa pannile. Kuumuta kergelt läbi. Lisa pannile salsakaste ja hakitud jalapeno. Sega läbi ja vala juurde puljong. Lase kergelt haududa ja lisa hulka hakitud pähklid ning seesamiseemned. Kui kana on pehme, lisa tume šokolaad ning hauta, kuni šokolaad on sulanud ja moodustanud pehme kastme.

KOMMENTAARID

koer 26.mai 2009 21:49
täitsa huvitav viis kana teha. Kõrvale sobib kindlasti riis, sest kastet sai üsna rohkelt. Mulle tundus, et kastmesse sobib hästi ka tüümian!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes