Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ürdikoorikuga kanafilee kreemjas sinepikastmes

Linnuliharoad

Ürdikoorikuga kanafilee kreemjas sinepikastmes

Rain Käärst 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Koorik hoiab kanaliha mahlase ja annab krõbedust. Praadi sobib pakkuda koos kartuli-püree või praetud köögiviljadega.
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
4 sl maisimanna
2 sl purustatud maisihelbed (näit. Cornflakes)
1 tl pune
1 tl Tüümian
1 tl hakitud petersell
1 tl sibulasool
1 dl Keefir
KASTE
2 dl Kanapuljong
1 sl Maisitärklis
0.5 dl rasvata piim
2 sl sinep
Sega omavahel maitseained, maisimanna ja purustatud maisihelbed. Jaga segu pooleks ning sega pool keefiriga. Kasta fileed kõigepealt keefirisegusse, seejärel paneeri maitsestatud purus. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 190° juures 20 minutit. Samal ajal, kui kana küpseb, valmista kaste. Selleks sega omavahel piim, tärklis ja sinep. Valmista puljongikuubikust kanapuljong ja lase keema tõusta. Lisa piima-tärklisesegu ja sega korralikult läbi, serveeri kanafileega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga