Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Grillitud pardifilee

Linnuliharoad

Grillitud pardifilee

Harri Ilves Grillime aasta ringi
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pardifilee nahaosa grillimisel tilgub sütele
palju rasva, nii et ole valmis leeki kustutama.
Kuid rabe nahk ja mahlane rasvakiht selle
all muudavad pardifilee tõeliseks
delikatessiks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Pardifilee
3 spl Meresool
3 spl Must pipar
2 spl Mesi
Kuivata pardifileed ja lõika nahaga kaetud poolele noaga sälgud. Sega meresool ja pipar. Määri fileed mee ja maitseseguga. Grilli otsesel kuumusel mõlemalt poolt 3–4 minutit, algul nahapoolelt ja siis teiselt küljelt.

KOMMENTAARID

pille 15.veeb 2012 17:37
väga maitsev tuli :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga