Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkuniraguu kohviga

Linnuliharoad

Kalkuniraguu kohviga

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärane
kerge
pajaroog,
kus võib aimata
ka kohvi
maitset.
Serveeri
keedetud
pasta
ja riivitud
parmesaniga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 spl Või
2 spl Õli
2 tk Sibul
500 g Kalkunifilee
1 dl Punane vein
1 dl Kohv (kange või espresso)
200 g Tomatipasta
1 tl Suhkur
1 tl Tüümian (kuivatatud)
Sool
Must pipar
Sulata kastrulis või ja lisa õli. Haki sibulad ning kuumuta kastrulis paar minutit, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud liha ning jätka pruunistamist. Vala vähehaaval juurde vein, kohv ja tomatipüree. Maitsesta suhkru, tüümiani, soola ja musta pipraga. Hauta tasasel tulel 30 minutit aeg-ajalt segades. Serveeri keedetud pasta ja riivitud parmesaniga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga