Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Hautatud metsis I

Linnuliharoad

Hautatud metsis I

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsidega hautatud metsis.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Metsis
150 g Pekk
200 g Või
0.5 l Kuiv vein
2 sl Sidrunimahl
1 tk Sibul
2 tk Nelk
Loorber
Maitsejuurikad
Tüümian
Hakitud petersellilehed
Sool
Pipar
Valmistusviis Lõika pekk ribadeks ja sega pipra, tüümiani, peenestatud loorberi ning hakitud petersellilehtedega. Laagerdunud lind pikkida maitsestatud pekiga sügavasse nõusse. Lisada vein, sidrunimahl, tükeldatud sibul ja maitsejuured, samuti ülejäänud tüümian ja nelk ning loorber. Hoida 3-4 päeva jahedas kohas. Seejärel lind kuivatada, pintseldada sulavõiga ja pruunistada ahjus. Panna hautamisnõusse, valada juurde marinaad ja hautada. Kastmele võib lisada pruunistatud jahu. Vana metsist võib hautada tükeldatult, lisades pekikuubikuid. 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga