Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanapasteet seentega

Linnuliharoad

Kanapasteet seentega

Toidutare Soome
PrindiSoovita sõbrale
Broilerimaksa-puravikupasteet.
Retsept
400 g Kanamaks
400 g Kanafilee
1 -2 spl Õli
250 g Seened (puravikud või šampinjonid)
2 spl Valge vein
Sool
Must pipar
1 spl Petersell (hakitud)
0.5 dl Nisujahu
Basiilik (värske)
Tüümian
3 dl Rõõsk koor
Riivsai
Peenesta broilerimaks ja kanarinnafilee. Hauta puravikud või šampinjonid mõõdukal tulel vähese taimeõliga pehmeks. Lisa mõni lusikatäis valget veini, soola ja musta pipart. Prae seeni, kuni kogu vedelik on aurustunud. Lisa 1 sl peeneks hakitud peterselli.
Sega nisujahu broilerimaksa ja kanalihaga, seejärel lisa seened. Maitsesta basiiliku, tüümiani, soola ja musta pipraga. Jahuta segu veidi maha. Vahusta koor ja lisa segule. Vala segu võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi ning küpseta veevannis 200 kraadi juures u tund aega.
Kui mass lööb vormi äärest lahti, on ta valmis. Kaunista viilutatud seentega. 

Märksõnad

toidutarepasteet

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette