Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Marineeritud kanatiivad

Linnuliharoad

Marineeritud kanatiivad

Mehhiko
PrindiSoovita sõbrale
Tequilamarinaadis kanatiivad.

üle 60 min

u 30 minutit + u 3 tundi marinaadis.

Retsept
portsjonile
900 g kanatiivad
10 küünt Küüslauk (hakitud)
2 tk laimist pressitud mahl
1 tk apelsinist pressitud mahl
2 sl tequila
1 s mahe tšillipiprapulber
2 tl salsa cruda
2 sl Oliiviõli
1 tl Suhkur
1 g Sidrunipipar
1 g Kaneel (jahvatatud)
1 g jahvatatud köömned
1 g kuivatatud pune
ValmistusviisLõika kanatiivad kaheks ja pane kaussi, lisa kõik teised koostisosad ja sega korralikult ning lase kanatiibadel marineerida vähemalt 3 tundi või üleöö külmas. Grilli kanatiibu u 15-20 minutit, kuni nad on kuldpruunid.

KOMMENTAARID

siirikirikal 20.mai 2009 11:57
ühikud on vilja kohta, näiteks ühest apelsinist pressimise teel saadav mahl. Parandasin natuke kirjapilti.
tähelepanelik :) 20.mai 2009 11:13
laimi- ja apelsinimahla kogused on vähe puudulikud... Oskab keegi ehk kommenteerida, täpsustada?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga