Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Marineeritud kana

Linnuliharoad

Marineeritud kana

Toidutare Mehhiko
PrindiSoovita sõbrale
Tsitrusmarinaad annab kanale värske maitse ja hoiab kanaliha mahlasena.

üle 60 min

u 20 minutit + u 1 tund marinaadis + u 30 minutit küpseb.

Retsept
portsjonile
1 kana
1 sl mahedat tšillipulbrit
1 sl paprikapulbrit
2 tl jahvatatud köömneid
1 apelsinimahl ja riivitud koor
3 laimimahl
1 g suhkrut
10 peeneks hakitud küüslauguküünt
1 kimp jämedalt hakitud värsket koriandrit
3 sl oliivōli
½ dl ōlut (vōi ananassimahla)
soola
pipart
ValmistusviisTükelda kana neljaks ja pane kaussi (NB! mitte metallkaussi).Sega teised koostisosad marinaadiks, maitsesta soola ja pipraga.Sega kanatükid korralikult marinaadiga kokku ja lase marineerida vähemalt 1 tund toatemperatuuril või ööpäev külmutuskapis. Võta kanatükid marinaadist, kuivata majapidamispaberiga ning grilli pannil (u 25 minutit) või küpseta ahjus kuldpruuniks. Küpseta kana mõlemalt poolt ja pintselda aeg-ajalt marinaadiga. Torka proovinõelaga paksemast kohast ja vaata, kas kana on valmis. Lihamahl peab olema värvitu.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga