Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Indoneesia pajaroog

Linnuliharoad

Indoneesia pajaroog

Kristina Spencer erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Wok'i-roog. Indoneesia tšillikana.

20-40 min

Retsept
portsjonile
225 g brokkolit
225 g sparglit
225 g šampinjone
225 g väikeseid maisitōlvikuid
3 sl pähkliōli vōi tavalist toiduōli
450 g kanafileed
2 sl hakitud küüslauku
3 sl šalottsibulat
2 värsket punast tšillit
1 sl hakitud ingverijuurt
1½ sl sojakastet
2 tl suhkrut
1 sl soola
2½ dl kanapuljongit vōi vett
värskelt jahvatatud musta pipart
Lõika brokoli väikesteks õisikuteks ja varred diagonaalselt ribadeks. Spargel lõika u 4 cm pikkusteks ribadeks, tükelda seened. Keeda brokoli ja maisitõlvikud soolaga maitsestatud vees u 3 minutit, siis vala vesi ära ja loputa külma veega üle. Kuumuta wok-pann, lisa õli, kui õli on kuum, lisa tükeldatud kanafileed (u 2,5 cm), prae neid u 5 minutit ehk kuni nad on kuldpruunid. Seejärel nõruta praetud kanafilee sõelal. Kuumuta wok-pann keskmise kuumuseni ja lisa hakitud küüslauk, sibul, tšilli ja ingver ning voki u 2 minutit, kuni on kuldpruunid. Siis maitsesta sojakastme, suhkru ja pipraga ning kuumuta veel u minut. Siis lisa köögiviljad ja seened ning prae veel u 3 minutit. Siis lisa kanafileetükid, puljong või vesi ja prae veel u 5 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. Lisandid 

KOMMENTAARID

ludvignuudel 15.dets 2011 10:47
Tosi hyva! Paksema leeme saamiseks võib asendada filee pikemat eelhautamist nõudvate paksemate koivatükkidega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes