Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Riisipada

Wok-roog. Kanafilee võid asendada ka sealihaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 dl pika teralist riisi
2 sl ōli
350 g kanafilee ribasid
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 roheline
1 keskmise suurusega jämedalt riivitud porgand
tšillipipar
150 g idusid
6 salatisibulat
2 sl sojakastet
Keeda riis ja nõruta veest. Kuumuta õli wok-pannil. Pruunista kanafileeribad kuumas õlis kiiresti, lisa tükeldatud paprika, tšilli ja kuumuta kiiresti 2-3 minutit. Lisa vähehaaval riis, igakord sega korralikult läbi. Lisa porgand, idud ja hakitud sibul ning kuumuta kiiresti ülejäänud 2 minutit. Lisa sojakaste, sega. 

Märksõnad

toidutareriisipada

KOMMENTAARID

siirikirikal 20.nov 2012 14:26
Siin on mõeldud ilmselt kevadsibulaid ...
Sven 20.nov 2012 13:07
Kindel, et ikka 6 sibulat?
Maahaldjas 16.sept 2012 21:06
1 roheline - ma lisasin kollase paprika ;) ainult natuke fantaasiat tüdrukud!
kssst 01.nov 2011 15:20
T?illipipart kui palju? See roheline on paprika ikka
kriss 09.märts 2010 10:13
värvipliiats
Maarja Liis 01.nov 2007 16:32
mis idusid eal vaja läheb?????
spayky 08.aug 2007 19:42
1 roheline,,,,see on roheline sibul,,,
Lizzka 13.märts 2006 12:20
1 roheline paprika ja 1 roheline.... ??? Misasi?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga