Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanafilee tomatiga

Linnuliharoad

Kanafilee tomatiga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Hea, kerge ja mahlane kanaroog kastmes. Serveeri hautist koos keedetud riisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
2 spl Või
Sool
Must pipar
4 - 6 tk Tomat
1 küüs Küüslauk (purustatud)
3 dl Kanapuljong
0.75 spl Sojakaste
1 dl Rõõsk koor
1 spl Nisujahu
150 g Šampinjonid
1 spl Või
Sool
Valge pipar
Petersell
Valmistusviis Puhasta ja koori tomatid. Pruunista kanafilee võis, maitsesta soola ja pipraga ja tõsta seejärel potti. Lisa poolitatud tomatid, küüslauk, puljong ja sojakaste. Keeda umbes 20 minutit. Sega rõõsk koor ja jahu ning lisa kanale, keeda umbes 5 minutit. Kui seened on suured, lõika veidi väiksemateks tükkideks ja pruunista võis, lisa potti. Maitsesta soola ja pipraga. Kaunista petersellilehega.

KOMMENTAARID

Siiri 06.aug 2012 14:49
Aitäh inspiratsiooni eest - tegin vähe teisiti, kuid tulemus sai ikka väga hea. Alguses oli kana ja tomat - sellele lisandus kõik muu...
retrotibi 02.aug 2012 08:08
Väga maitsev oli, lisasin kohe nädalamenüüsse!
Ave 01.aug 2012 21:09
Hmmm, just ostsin kanafilled... aga praegusel suvisel ajal asendan ?ampinjonid kukeseentega...ja riis värske kartuliga. Ikkagi hooaega tuleb ära kasutada :)
eeeee 21.apr 2009 14:51
:D hea on .
Linda 18.mai 2006 10:03
Kui inimese kohta arvestatakse lia keskmiselt 150-200 g, siis keskmiselt 4-5 inimese portsjon.
eliiser 16.mai 2006 23:52
aga mitu inimest sellest söödud saab?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana