Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Täidetud kanafilee

Linnuliharoad

Täidetud kanafilee

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Oliivide ja peekoniga kanafilee

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 kanafileed
soola
pipart
140 g viilutatud peekonit
1 sl rasvainet
TÄIDIS:
60 g roccolasalatit
100 g hapukoort
2 sl hakitud basiilikat
½ dl musti oliive
½ tl soola
1 g pipart
Puhasta kanafileed ja tee igasse sisselõige. Täidis: Sega hakitud rukola, hapukoor, basiilik ja hakitud oliivid, maitsesta soola ja pipraga. Jaga segu iga filee vahele ja maitsesta fileed soola pipraga ning keera viilutatud peekonisse. Küpseta 200º C juures u 20 minutit.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga