Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana ja paprika panniroog

Linnuliharoad

Kana ja paprika panniroog

Ruth Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pajaroog.
Retsept
portsjonile
500 g kanafileed(või 700 g kanakintse)
1 sibul
3 erivärvilist paprikat
1 sl õli
1 purk purustatud tomateid
2 sl purustatud petersellilehti
0,25 tl purustatud musta pipart
1 tl soola
Lõika liha tükkideks (kanakintsudest eemalda kondid). Koori ja viiluta sibul, lõika puhastatud paprika kandilisteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud, pruunista kiirelt. Lisa paprikad ja kuumuta veel paar minutit. Pane juurde tomatihoidis ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta madalal kuumusel 15 minutit.

KOMMENTAARID

Tõnu 02.jaan 2012 13:47
Igati toitev ja tervislik roog. Valmistada oli ka väga lihtne, ainult hakkimise vaev. Eelistada tuleks kanafileed. Üldmait-
selt tuleb veidi hapukas. Arvan, et kui vaja, saab soovi korral seda nt karripasta või -pulbriga tasakaalustada, samuti pole paha mõte valida tomatikonserv basiilikuga vm maitsega...valikut peaks poes olema. Soovitaksin serveerida koos mõne lisandiga omal maitsel, ise kasutasin valget(basmati) riisi ja sai väga hea kombinatsioon.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga