Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Prantsuse brunch

Broilerifilee omletiga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
broilerifileed
kanamune
shampinjone
rohelist salatit
värsket kurki
rohelist paprikat
paprikapulbrit, karrit, soola
Felixi küüslaugukastet
Valmistusviis
Paprika ja soolaga kergelt maitsestatud filee kastetakse lahtiklopitud, karriga maitsestatud kanamunasegusse.
Broileripala praetakse vähese õliga, kuni pind tõmbub kuldpruuniks.
Kui filee on peaaegu valmis, lisatakse pannile järelejäänud munasegu ja praetakse kiiresti nagu pisike omlett.
Taldrikule esmalt salatileht, kurgiviilud ritta, paprikaribad kuhja, keskele broilerifilee ja šampinjoniviiludega omletitorbik.
Mahlasust toetab ja pikantsust lisab Felixi küüslaugukaste.

KOMMENTAARID

Redone 05.sept 2007 22:26
Millal need shampinjonid praetakse ja kust see torbik tekib? Ja mis selle küüslaugukastmega teha? Retsept on pooleli ja ebaselge.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool