Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana kastmes

Maitsev pajaroog köögiviljaga

20-40 min

30 minutit + 1-2 tundi kanaliha marineerida.

Retsept
portsjonile
500 g linnuliha (kana, kalkun)
1/3 klaasi sojakastet
1 tl suhkrut
1 porgand, 1 paprika, 1 suvikõrvits või 500 g valmis köögiviljasegu vastavalt enda maitsele
100 g FELIXi Sweet China Sauce'i (soe magushapu kaste)
2 tl õli
Valmistusviis Lõika liha ribadeks, kalla peale suhkruga segatud sojakaste ning jäta marineerima 1-2 tunniks. Kalla õli kuumale pannile ja prae liha 3-5 minutit. Kalla ribadeks lõigatud köögivili või valmis külmutatud köögiviljasegu pannile liha juurde ning lisa kaste. Hauta segu mõni minut pidevalt segades kuni köögivili on küps.  

Märksõnad

kastmeskanatriinu

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes