Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana kastmes

Maitsev pajaroog köögiviljaga

20-40 min

30 minutit + 1-2 tundi kanaliha marineerida.

Retsept
portsjonile
500 g linnuliha (kana, kalkun)
1/3 klaasi sojakastet
1 tl suhkrut
1 porgand, 1 paprika, 1 suvikõrvits või 500 g valmis köögiviljasegu vastavalt enda maitsele
100 g FELIXi Sweet China Sauce'i (soe magushapu kaste)
2 tl õli
Valmistusviis
Lõika liha ribadeks, kalla peale suhkruga segatud sojakaste ning jäta marineerima 1-2 tunniks.
Kalla õli kuumale pannile ja prae liha 3-5 minutit.
Kalla ribadeks lõigatud köögivili või valmis külmutatud köögiviljasegu pannile liha juurde ning lisa kaste.
Hauta segu mõni minut pidevalt segades kuni köögivili on küps.
 

Märksõnad

kastmeskanatriinu

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool