Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-wok II

Kana-wok ingveriga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 kanafileed
MARINAAD:
1 dl ōli
1 laimi mahl
1 purustatud küüslauguküüs
1 sl riivitud värsket ingveri
½ tl soola
1 tl hakitud värsket t&scaron,illipipart
KÖÖGIVILJAD:
2 porgandit
1 suvikōrvits
1 porrulauk
1 punane paprika
1 oran˛ paprika
3 dl keedetud pastat
Valmistusviis
Puhasta kanafilee ja ribasta.
Sega marinaad ja vala ribastatud kanafileele.
Lase marineerida u 1 tund.
Võta kanafilee marinaadist ja pruunista wokpannil.
Puhasta ja tükelda porgand, suvikõrvits ning lisa pannile.
Maitsesta mõne lusikatäie marinaadiga.
Pruunista mõned minutit.
Tükelda porrulauk, paprika ning lisa koos keedetud pastaga pannil oleva roaga.
Pruunista veel mõned minutit.
Maitsesta.

KOMMENTAARID

maverik 07.dets 2008 06:23
sellise woki juurde kölbaksid pigem ikka riis vöi riisinuudlid jätkem pasta ikka italotele
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke