Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana- ja oapada

Linnuliharoad

Kana- ja oapada

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pajaroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
150 g sardelli
2 sibulat
1 sl oliivōli
3 kanafileed
1 purk (400 g)purustatud tomateid
1 dl vett
1 puljongikuubik
2 sl hiina sojakastet
1 tl punet
1 suvikōrvits
1 purk (410 g) suuri valgeid ube
soola
pipart
Valmistusviis
Tükelda sardell ja prae kergelt (kiiresti) kuumal, rasvata pannil.
Võta sadrellid pannilt.
Tükelda sibul ja pruunista õlis.
Lõika kanafilee sobivateks ribadeks ja pruunista koos sibulaga.
Lisa tomat, vesi, puljongikuubik, sojakaste ja pune ning keeda veidi.
Lõika suvikõrvits pikkupidi pooleks eemalda lusikaga seemned ja lõika viiludeks.
Lisa sardelli ja suvikõrvitsaviilud, sega ja keeda u 5 minutit.
Nõruta oad vedelikust ja lisa pajaroale.
Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lumehelbeke 29.jaan 2005 19:32
Just tegin seda vanematele ja vennale.Jube hea tuli!!Soovitan tõesti!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp