Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Pastagratään kanaga

Pastavormiroog.
Retsept
portsjonile
4 väikest kanafileed
300 g makarone
0,5 dl õli
1 sibul
1 porgand
3 peekoniviilu
2 suvikõrvitsat
1 purk purustatud tomateid
1 dl hapukoort
200 g riivjuustu
Valmistusviis Keeda makaronid ja nõruta. Lõika kanafileed väikesteks kuubikuteks ja pruunista kiiresti paksupõhjalise kastruli põhjas õlis. Seejärel tõsta vahukulbiga köögipaberile, et liigne õli sellesse imbuks. Tükelda porgand, sibul ja peekon ning kuumuta neid samas anumas keskmisel kuumusel 7-8 minutit. Lisa tomatihoidis ja tükeldatud suvikõrvits, hauta 5 min. Tõsta pliidilt, sega juurde kanatükid, hapukoor, makaronid ja maitsesta soola ja pipraga. Vala laia madalasse ahjuvormi ning raputa üle riivjuustuga. Küpseta ahju keskel 175 kraadi juures 20 minutit.  

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes