Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanapaella

Riisipada kana, paprika ja shampinjonidega
Retsept
portsjonile
1 nuumkana (u 1,5 kg)
4 sibulat
2 rohelist paprikat
250 g shampinjone
4 tomatit
2 kimpu peterselli
1 küüslaugumugul
4 sl oliivõli
soola
2 pakikest safrani
u 750 ml keeva kanapuljongit
200 g pikateralist riisi
100 g värskeid puhastatud herneid
Valmistusviis Loputa kana külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 12 tükiks. Koori ja lõika väikesteks kuubikuteks sibulad. Pese ja puhasta paprikad ning lõika keskmise suurusega tükkideks. Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, koori ja lõika neljaks. Pese, kuivata ja haki petersell. Koori ja viiluta küüslaugud. Kuumuta suurel pannil õli ja pruunista selles korralikult kanatükke. Maitsesta soolaga ja võta pannilt. Hauta praerasvas sibulaid ja paprikaid. Lisa seened, petersell ja küüslauk, hauta veel u 5 minutit. Pane pannile tomatid. Lahusta safran väheses puljongis ja sega koos riisiga köögiviljade hulka. Lisa kanatükid ja herned. Vala peale keev puljong, kuni kõik ained on napilt veega kaetud. Hauta paellat nõrgal tulel u 30 minutit.

Märksõnad

kanapaella

KOMMENTAARID

Hindaja 24.sept 2009 22:52
mitmele see on ?
siirikirikal 21.apr 2009 11:30
rida 13 - Lahusta safran väheses puljongis ja sega koos riisiga köögiviljade hulka.
maverik 21.apr 2009 01:07
Ja riisi vöib üldse välja jätta? :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes