Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

PRAETUD RIIS

Panniroog riisist, suitsusingist, suitsukanafileest, kapsast, omletist ja krevettidest. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
200 g pikateralist riisi
soola
100 g suitsusinki
300 g suitsutatud kanafileed
2 porgandit
1 sibul
300 g valget peakapsast
2 muna
värskelt jahvatatud musta pipart
8 sl toiduõli
150 krevette
2-4 sl sojakastet
ValmistusviisKeeda riis kergelt soolases vees u 20 minutit, nõruta. Lõika sink väikesteks kuubikuteks ja kanaliha ribadeks. Koori ja pese porgandid ning lõika kangideks. Koori ja haki sibul. Pese ja tükelda kapsas. Klopi munad lahti soola ja pipraga. Kuumuta suurel pannil 2 sl õli, pruunista selles sink ja kanaliha, tõsta välja. Lisa pannile 2 sl õli ja prae selles köögivilja, võta välja. Kalla pannile munad ja prae õhuke omlett, lõika tükkideks. Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae seal pidevalt segades krevette, tõsta juurde kõik teised komponendid ja maitsesta sojakastmega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

praetudriis

KOMMENTAARID

Mari 25.sept 2018 10:03
200g riisi keeta ühele portsjonile? Ilmselt tegu eksitusega, sest nt 60g keetmata riisist saab valmiskujul 230g. Mõeldud arvatavasti 200g keedetud riisi.
riinukas 22.aug 2005 19:31
sai küll ilma krevettideta, peamiselt selle pärast et mul lihtsalt pold kust neid võtta ja ka selle pärast et tõenäoliselt pereliikmed poleks neist krevettidest vaimustunud ka aga VÄGA MAITSEV oli
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga