Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

KANAPRAAD

Kanapraad täidetud zuccinidega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 Talleggi kanapraad küpsetusvōrgus
1 pakk kartulikroketeid
1-2 kesmise suurusega zuccinit
1 purk minimaisi
300g lillkapsast
200g türgi ube
100 g jogurtit
1 küüslauguküüs
riivjuustu
soola
ValmistusviisValmistage kanapraad vastavalt pakil olevatele juhendile. Seni kuni kana küpsev, küpsetagde ka kartulikroketid. Lõigake zuccinid parajateks tükkideks ja õõnestage seest lusikaga tühjaks. Täitke zuccinikausid köögiviljaga ja pange ahju küpsema. Kui köögivili on peaaegu valmis, riputage zuccinidele riivjuustu ja küpsetage veel, kuni juust on sulanud. Serveerige kanapraad koos kartulikroketitega ja köögiviljaga. Kastmeks segage jogurt puistatud küüslaugu ja soolaga. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

toidutarekanapraad

KOMMENTAARID

hanno 25.märts 2013 17:14
olen proovinud ja päris maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga