Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

BROILERIRISOTTO

Vürtsikas riisiroog broileri ja aedviljadega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2-3 broileri koiva-kintsutükki
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl õli
5 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1/2 tl ürdisoola
1/2 tl majoraani
1 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 loorberileht
2 dl riisi
3-4 väikest porgandit
1 paprika
peale hakitud harakputke või peterselli
ValmistusviisLõika broilerikoivad liigese kohalt tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta pajas või potis rasv ning pruunista kergelt broileritükid, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, kanapuljongikuubik, maitseained ja riis. Kaabi porgandid, lõika õhukesteks viiludeks ja pane potti. Natuke hiljem lisa puhastatud ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika. Lase risottol tasasel tulel haududa 30 minutit. Valmis roale puista peale hakitud harakputke või peterselli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

broileririsotto

KOMMENTAARID

Pika 09.jaan 2013 20:24
Väga maitsev
kats 19.juuni 2012 16:01
v2ga hea,
minni 25.okt 2010 17:32
super hea toit:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes