Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

ÔUNABROILER

Õunamarinaadis hoitud broilerifileetükid praetakse ja soovi korral võib need ka ahjus täiesti küpseks küpsetada. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 broilerifileed
1 dl naturaalset õunamahla
soola
pipart
praadimiseks õli ja võid
Valmistusviis
Marinaadi valmistamiseks segada kausis õunamahl, sool ja pipar. Marinaad valada kanatükkidele ja panna mõneks tunniks külmkappi marineeruma. Maitsestumise ajal keerata broileritükke aeg-ajalt. Broilerifileed praadida pannil väheses rasvas ja mõõdukas kuumuses kuldpruuniks. Pruunistatud fileed võib panna ahju 180 kraadi juurde küpsema, kui soovitakse, et kanafileed täiesti läbi küpseksid.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Maitsestatud riis, ürdi- või köögiviljariis, riisinuudlid. Väga hästi sobib broilerifileede juurde seenekaste.

Märksõnad

ôunabroiler

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga