Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

ÔUNABROILER

Õunamarinaadis hoitud broilerifileetükid praetakse ja soovi korral võib need ka ahjus täiesti küpseks küpsetada. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 broilerifileed
1 dl naturaalset õunamahla
soola
pipart
praadimiseks õli ja võid
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks segada kausis õunamahl, sool ja pipar. Marinaad valada kanatükkidele ja panna mõneks tunniks külmkappi marineeruma. Maitsestumise ajal keerata broileritükke aeg-ajalt. Broilerifileed praadida pannil väheses rasvas ja mõõdukas kuumuses kuldpruuniks. Pruunistatud fileed võib panna ahju 180 kraadi juurde küpsema, kui soovitakse, et kanafileed täiesti läbi küpseksid.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidMaitsestatud riis, ürdi- või köögiviljariis, riisinuudlid. Väga hästi sobib broilerifileede juurde seenekaste.

Märksõnad

ôunabroiler

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette