Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Broiler itaalia moodi

Linnuliharoad

Broiler itaalia moodi

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Broiler paprikakastmes Itaalia moodi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 broiler
1 sibul
1 paprika
4 dl porganditükke
1 tl paprikapulbrit
2 sl õli või margariini
2 dl vett
1 tl soola
1-2 sl tomatipüreed
1 sl nisujahu
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomalste kermaviili)
Valmistusviis
Tükelda broiler kääridega, loputa ja kuivata tükid majapidamispaberiga.
Koori ja haki sibul.
Eemalda paprika seemned ning lõika paprika tükkideks.
Kuumuta kastrulis õli või margariin ja lase selles keema hakitud sibul ning paprikatükid.
Lisa porgandid ja paprikapulber ning sega veel mõned korrad.
Lisa potti vesi, sool, tomatipüree ja broileritükid ning keeda rooga kaanega kaetult umbes 35 minutit.
Keera vahepeal broileritükke ja tõsta sibula-paprikasegu kulbiga nende peale.
Sega nisujahu kooreseguse hapupiimaga ja lisa see valmimise lõpupoole ettevaatlikult segades leemele.
Maitse rooga ning lisa vajaduse korral veidi ürdimaitseainet või natuke kanapuljongikuubikut.
Paku toidu juurde keedetud riisi ja värsket rohelist salatit.

Märksõnad

broilermoodiitaalia

KOMMENTAARID

Atsinna 21.jaan 2009 15:51
Jätsin ära kooreseguse keefiri. Natuke soola võiks ka lihale panna, ma veidi lisasin, kuid nagu vähe sai. Toit oli hea, teen teinekordki. Ja suurest broilerist jagub paariks päevaks. Täna oli see toit makaronidega, homme kartul kõrvale.
annit 19.apr 2007 21:16
Jätsin kaks viimast komponenti ära, kuid siiski..hea retsept! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga