Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Hiina broilerihõrgutis

Linnuliharoad

Hiina broilerihõrgutis

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Praetud broileritükid porru, paprika ja bambusega soja-tomatikastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300-400 g luudeta broilerit
3 sl sojakastet
2 sl maisijahu
1 tl ingverit
1 suur küüslauguküüs
1-2 sl õli
1/2 porrut
1/2 paprikat
100 g bambust või 1 väike viiludeks lõigatud porgand
KASTE:
3 dl liha- või kanapuljongit
1 sl sojakastet
3 sl tomatipüreed
pisut soola vajaduse korral
Valmistusviis Lõika broileriliha kääridega ristikiudu tükkideks. Pane lihatükid väikesesse kaussi ning sega sinna hulka sojakaste, maisijahu, ingver ja peenestatud küüslauguküüs. Puhasta porru ja paprika ning nõruta bambus. Lõika kõik hästi õhukesteks tükkideks. Sega kokku kastme ained. Kuumuta suurel teflonpannil õli ja pruunista broileritükid heal kuumusel. Pane need kaussi ootama. Lisa pannile natuke õli ja sega seal aedvilju paar minutit. Ära pruunista. Pane juurde broileritükid ja kaste ning lase roog keema. Hauta rooga paar minutit ja maitse. Lisa vajaduse korral soola ning veidike suhkrut. Serveeri rooga hiina kombe kohaselt keedetud riisiga.  

KOMMENTAARID

Mari 08.märts 2016 11:16
Olen seda korduvalt teinud. Väga maitsev!
Heldur 15.sept 2012 15:14
Lisasin tomatipüree asemel kolm tükeldatud tomatit ja lõpus koriandriseemneid ja tshilliseemneid. Ilus tuline laks sai:)
Liina 19.märts 2012 22:54
Väga hea toit!
Helen 15.juuli 2011 16:55
Lemmik!
JJWEST 05.veeb 2010 18:52
Panin küüslauku ning tomatipüreed vähe rohkem,ja roog sai VÄGA hea
triin 26.juuli 2009 15:08
Väga hea :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes