Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

BROILERIVARRAS

Grillitud broilerivarras tsukiini ja kirsstomatitega. Lisandiks kurgisalat. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 kanafileed (à 150 g)
8 kirsstomatit (või väikest tomatit)
1/4 rohelist tsukiinit
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
GRILLIMISÕLI:
3-4 sl õli
1 küüslauguküüs
KURGISALAT:
1 dl maitsestamata jogurtit
2 värsket pikka kurki
1 sidruni riivitud koor
sidrunipipart
soola
Valmistusviis
Kanafileed lõika parajateks tükkideks. Tsukiini lõika suuremateks tükkideks ja lüki vaheldumisi kanalihatükkide ning tomatitega vardasse. Grillimisõli sega purustatud küüslauguga ja pintselda sellega vardaid. Aeg-ajalt keerates grilli neid umbes 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Salati valmistamiseks koori kurgid, lõika need pikuti pooleks, eemalda seemned ja viiluta. Jogurt maitsesta sidrunikoore ja -pipraga ning vala kurgiviiludele.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

Märksõnad

broilerivarras

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga