Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-seesamiwok nuikapsaga

Linnuliharoad

Kana-seesamiwok nuikapsaga

PrindiSoovita sõbrale
Kana-seesamiwok nuikapsa ja punase paprikaga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2 sl seesamiseemneid
4 tk kanafileed (u 500 g)
2 nuikapsast (à 200 g)
1-2 punast paprikat
1 sl õli
1 tl seesamiõli
1/2 dl Hoisin kastet
1/2 tl soola
mõni tilk Habanero kastet
ValmistusviisKuivrösti seesamiseemneid pannil, kuni nad on kuldpruunid. Kalla erldi nõusse ja tõsta kõrvale. Kanafilee lõika õhukesteks ribadeks. Koori nuikapsas ning viiluta. Pese paprikad, lõika pooleks, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta kanafileed õlis wok-pannil. Lisa paprika ja nuikapsas ning kuumuta mõni minut. Maitsesta rooga soola, seesamiõli, Hoisin ja Habanero kastmega. Serveerimisel puista peale röstitud seesamiseemned.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJasmiiniriis.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette