Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-seesamiwok nuikapsaga

Linnuliharoad

Kana-seesamiwok nuikapsaga

PrindiSoovita sõbrale
Kana-seesamiwok nuikapsa ja punase paprikaga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2 sl seesamiseemneid
4 tk kanafileed (u 500 g)
2 nuikapsast (à 200 g)
1-2 punast paprikat
1 sl õli
1 tl seesamiõli
1/2 dl Hoisin kastet
1/2 tl soola
mõni tilk Habanero kastet
Valmistusviis
Kuivrösti seesamiseemneid pannil, kuni nad on kuldpruunid. Kalla erldi nõusse ja tõsta kõrvale. Kanafilee lõika õhukesteks ribadeks. Koori nuikapsas ning viiluta. Pese paprikad, lõika pooleks, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta kanafileed õlis wok-pannil. Lisa paprika ja nuikapsas ning kuumuta mõni minut. Maitsesta rooga soola, seesamiõli, Hoisin ja Habanero kastmega. Serveerimisel puista peale röstitud seesamiseemned.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Jasmiiniriis.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga