Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-kartulivorm spinatikastmega

Linnuliharoad

Kana-kartulivorm spinatikastmega

Indrek Kivisalu Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Terevisiooni retsept
Retsept
portsjonile
600 g Kanafilee
200 g Porrulauk või sibul
200 g Šampinjonid
1 kg Kartul
4 dl Rõõsk koor 10%
200 g Spinat (külmutatud)
100 g või värske spinat
50 g Või
50 g Riivjuust
sool, pipar
pisut õli
Kanapuljongikuubik
Kuumuta kastmepotis või ning lisa (sulatatud) spinat. Lisa ka viilutatud seened ja sibul. Prae läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa rõõskkoor, kuumuta keemiseni ja maitsesta kanapuljongikuubikuga. Koori kartulid, lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta kanafilee vajadusel kelmetest ning lõika lapiti õhemaks. Pruunista kanafileed kuumal pannil mõlemalt poolt väheses õlis. Lao kartuliviilud, kana ning kaste kihiti vähese õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 180-200°C juures kuni kartuli küpsemiseni. Raputa üle maitserohelisega ja/või riivjuustuga.

KOMMENTAARID

elenora 01.nov 2011 21:22
Täitsa okei:)
pille 28.juuli 2009 13:27
maitsev!
Moskamia 29.mai 2009 23:13
Väga maitsev. Ma küll ei paigutaks seda nädala menüüsse argiroogade hulka, sest nii selle ettevalmistamine kui ka ahjus küpsemine võttis kaua aega.
liisbet 30.apr 2009 09:20
väga super maitsev roog
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga