Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

NUIKAPSAS KANAFILEEGA

Linnuliharoad

NUIKAPSAS KANAFILEEGA

Kaalujälgijad 2002
PrindiSoovita sõbrale
Nuikapsas teravamaitselise kanafileega. Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimiseks 2 tundi, valmimisaeg 20 minutit. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.
Retsept
portsjonile
1 tl Sambal Oelek kastet
3 sl tomatikastet
4 sl sojakastet
2 tl taimeõli
soola
480 g kanafileed
4 nuikapsast
2 sl sidrunimahla
1 tl puljongipulbrit
2 tl väherasvast margariini
1 sl jahu
1 dl 1,5% piima
3 sl hapukoort
1 sl estragoni
valget pipart
Valmistusviis
Sega Sambal Oelek tomatikastme, sojakastme ja õliga ning maitsesta soolaga. Aseta kanafileed 2 tunniks marinaadi. Tõsta fileed ahjuplaadile ja küpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Lõika nuikapsas kangideks ja hauta 5 minutit vees, kuhu on lisatud sidrunimahl ja puljongipulber. Nõruta, pane keeduvedelik kõrvale. Sulata kastrulis margariin, puista sisse jahu, piim, hapukoor ja 1 dl keeduvedelikku. Sega kõik ühtlaseks kastmeks. Lisa estragon, sool ja pipar. Serveeri nuikapsast kanafilee ja kastmega. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.
Serveerimisviis
Serveeri koha pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga