Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

VÜRTSIKAS KANAWOK

Linnuliharoad

VÜRTSIKAS KANAWOK

Ruth Selveri köök
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
300 g broilerifileed
100 g sibulat, võimaluse korral rohelist
150 g paprikat
1 tšillipiprakaun
2 pk kanamaitselist nuudlirooga
austrikastet
Thai sweet chilli kastet
Red curryt
Pisut oliiviõli
Valmistusviis
Haki sibul, paprika tšillikaun ja roheline sibul peenteks ribadeks.Same tee ka broilerifileega.Broilerifileeribadele lisa pisut curripastat ja oliiviõli, sega ja jäta maitsestuma. Kuumal wokpannil pruunista kõigepealt broilerifilee, seejärel lisa köögiviljad ning küpseta pisut (rohelise sibula kasutamisel lisada see alles peale küpsetamist). Vala nuudlitele keeva vett ja jäta 3 min pehmenema. Lisa neile ka kaasasolev puljongikotike.Pehmenenud nuudlid sega wokpannilkokku kanaköögiviljaseguga ning maitsesta austri- ja chillikastmega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga