Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Vokitud kanaroog Pekingi moodi

Linnuliharoad

Vokitud kanaroog Pekingi moodi

Ruth erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev vokitud roog munanuudlitega.
Retsept
portsjonile
1 pakk (300 g) Talleggi Pekingi kanawoki
½ pakki munanuudleid
1 zuccini
1 porgand
70 g suhkruherne või türgi oa kaunu
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 sidruni koor ja mahl
1 purustatud küüslauguküüs
sojat
natuke värsket ingverijuurt
maapähkleid
suhkrut
soola
Valmistusviis Koorige jupike ingverijuurt ja tükeldage see peenikesteks ribadeks. Riivige sidrunikoor ja pigistage mahl välja. Tükeldage köögiviljad. Praadige kanatükid vokkimispannil kiirelt läbi.Lisage keedetud munanuudlid ja praadige läbi. Lisage tükeldatud köögiviljad, küpsetage veel mõni minut , lisage sidrunikoor ja -mahl, purustatud küüslauk ingveriribad ja pähklid. Kuumutage kõik koos läbi, kuni kanaliha on küps ja maitsestage sojaga, suhkruga ja vajadusel soolaga.  Serveerige koos munanuudlitega.

KOMMENTAARID

karita999 12.apr 2005 15:02
Väga maitsev. Valmistan tihti oma kodus endale...:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga