Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-köögiviljavorm

Linnuliharoad

Kana-köögiviljavorm

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kana-köögiviljavorm kohupiimakattega kaalukatele. TST 22

üle 60 min

Ettevalmistamiseks 35 minutit, küpsemiseks 30 minutit.

Retsept
portsjonile
420 g kanafileed
soola
pipart
2 tl taimeõli
kimp rohelist sibulat
500 g porgandit
2 nuikapsast
200 g rohelisi herneid
1 tl köögiviljapuljongipulbrit
KOHUPIIMAKATE:
2 muna
1/2 tl soola
225 g lahjat kohupiima
2 sl 10% hapukoort
2 sl Provance´i ürte
1/2 tl ingveripulbrit
1/2 tl karrit
2 sl päevalilleseemneid
Valmistusviis
Lõika kanafilee kuubikuteks, maitsesta soola ja pipraga ning pruunista kuumas õlis 4 minutit. Tükelda sibulad, viiluta porgandid ja lõika nuikapsas peenteks ribadeks ning sega herneste ja puljongiga kanatükkide hulka. Maitsesta veel kord soola ja pipraga. Tõsta kana-köögiviljasegu ahjuvormi. Kohupiimakatte jaoks eralda munavalged munakollastest. Klopi munakollased lahti, lisa kohupiim, hapukoor, maitseroheline, ingver ja karri. Vahusta munavalged soolaga kõvaks vahuks ja tõsta kohupiimamassi hulka. Võõpa segu kana-köögiviljasegule, puista peale päevalilleseemneid ja küpseta eelsoojendatud 180° praeahjus keskmisel restil 30 minutit.
Serveeri kohe pärast valmistamist.

KOMMENTAARID

belle 27.märts 2005 12:59
VÄGA HUVITAV JA MÕNUS ÕHTUSÖÖK SAI,AINULT ABIKAASA SOOVIS VEEL KARTULEID LISAKS,KUID MINULE SOBIS KOOS TÄISTERALEIVAGA VÄGA.PROOVIGE JA TE EI KAHETSE.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga