Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ahjuroog

Ahjuroog suitsukana ja munaga.
Retsept
portsjonile
0.25 tk Suitsukanakoib
0.25 sl Õli
25 g Seened
1 tk Kartul
Murulauk
1.25 tk Muna
Broilerimaitseaine
Pitsamaitseaine
Valge pipar
Küüslaugusool
Sool
0.25 sl Või
Riivsai
SERVEERIMISEKS
Majonees
Valmistusviis
Lõika kanaliha tükkideks ja kuumuta kergelt pannil, lisa tükeldatud kartulid ja kukeseened (või vabalvalikul seened) ning veidi broilerimaitseainet, kuumuta segades veidi.
Tõsta toiduained rasvaga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja tasanda pind.
Riputa peale pitsamaitseainet ja murulauk ning löö siis pinnale ettevaatlikult terved munad, riputa neile veidi küüslaugusoola ning jahvatatud valget pipart.
Küpseta 200o C juures niikaua kui munad on soovitud määral hüübinud.
Seda rooga võid valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil lastes munadel hüübida madalal kuumusel kaane all.
 

Märksõnad

ruthahjuroog

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga