Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Broileri-punapuravikuwok

Linnuliharoad

Broileri-punapuravikuwok

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Broileri-punapuravikuwok taipäraselt. Lisandiks jasmiiniriis.
Retsept
portsjonile
2 sl õli
1-2 tl punast karripastat
3 küüslauguküünt
1 porru
300 g broileriribasid või 4 broileri rinnafileed
3-4 dl tükeldatud punapuravikke
1 punane paprika
1 purk kookospiima (4 dl)
2 sl sidruni- või laimimahla
1-2 sl sojakastet
2 tl fariinsuhkrut
Kuumuta õli wokpannil. Sega juurde karripasta ja pressitud küüslauguküüned. Lisa viilutatud porru ja broileriribad või tükeldatud rinnafileed. Sega, kuni liha pruunistub. Lisa puravikutükid ja paprikaviilud ning sega veidi. Kalla hulka kookospiim. Maitsesta ja lase haududa 10-15 minutit. Maitse ja lisa vajadusel maitseaineid. Paku wok-rooga koos keedetud jasmiiniriisiga. Kohevama jasmiiniriisi saad, kui mõõdad kõigepealt vett vähemalt poole rohkem kui riisi (näiteks 2 dl riisi/5 dl vett). Keeda riisi umbes 5 minutit, keera tuli alt ära ja lase riisil haududa kaane all umbes pool tundi. Vala riis kaussi ja kuumuta enne laualeandmist veel mikroahjus umbes 5 minutit. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga