Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Praetud kana singiga

Linnuliharoad

Praetud kana singiga

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Itaalia roog. Praetud kanafilee praetud singilõigul riivjuustuga veinikastmes.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk kanarind
1 viil keedusink
1 sl riivjuust
1 sl punane vein
1 sl rasv
sool
pipar
Valmistusviis Kana rinnaliha lõigatakse pikuti lõikudeks, peale puistatakse soola ja pipart, praetakse rasvas ümberringi helepruuniks ning läbiküpseks. Singiviilud praetakse teisel pannil, igale singiviilule asetatakse tükk kanarinda, vein valatakse peale ning igale tükile puistatakse peale riivitud juustu. Pann kaetakse kaanega, kuumutatakse toitu veel mõni minut praeahjus või pliidil, kuni juust pehmeneb ning veiniga seguneb. Toit libistatakse ettevaatlikult eelsoojendatud vaagnale. Lisandiks pakutakse keedetud makarone riivitud juustuga.

Märksõnad

kanasingigapraetud

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga