Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-seenehautis makaronidega

Linnuliharoad

Kana-seenehautis makaronidega

PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tallegg
Vormiroog. Ahjus küpsetatud kana-seenehautis makaronidega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk kana
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porgand
Loorber
Vürts
Must pipar
0.25 tk juurseller
sool
1.25 dl erinevad keedetud seened
0.5 tk Sibul
0.25 dl koor
50 g makaronid või niitnuudlid
sool
värskelt jahvatatud must pipar
porrulauk või petersell
Kana loputada ning kuivatada, seejärel panna külma veega keema. Riisuda vaht. Lisada kõik maitseained ning juurviljad. Keeta kana tasasel tulel kaane all pehmeks, selleks kulub ligikaudu tund. Makaronid keeta vastavalt pakendil antud juhendile, seejärel nõrutada, lisada kurnatud kanapuljongit. Pärast segamist panna makaronid ahjuvormi. Peale puistata luudest eraldatud kanaliha tükikesed, kõige peale kallata koos sibulatega hästi läbipraetud puravikud või muud seened, millele praadimise lõppstaadiumis on lisatud koor. Küpsetada kaanega kaetud vormis ahjus 200°C juures umbes 20-30 minutit. Enne serveerimist puistata peale rohkesti porrulauku või peterselli.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 01.nov 2011 08:40
kata: hea tähelepanek! Valmistamiseõpetuses on kana keetmise aeg nüüd ära parandatud.
kata 31.okt 2011 14:36
kana küll paar tundi keetma ei pea. No kui pole just terve kana. Aga mina olen tasasel tulel supi jaoks nt, kanakintse keetnud 45-60 min ja täitsa pehmed on. selle retsepti puhul piisab usun ka 45 min, sest kanaroog läheb veel pärast ahju ka.
jansa27 19.veeb 2010 15:50
Ja hinnang ka:)
jansa27 19.veeb 2010 15:50
Väga hea tuli :Y
Marissa666 11.mai 2005 16:43
Ma proovisin austerservikutega ja peale Kreeka soolane sinihallitusjuust, kaunistasin pärlviinamarjadega :) SUPER
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes