Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-paprikavorm

Linnuliharoad

Kana-paprikavorm

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud kana-paprikavorm kartuli ja sibulaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk broiler
1.5 tk suur kartul
0.25 tk suur sibul
0.5 tk roheline paprikakaun
sool
valge pipar
Paprika (jahvatatud)
õli
Toored kooritud kartulid lõigata viiludeks ja panna sügavasse õliga määritud ahjuvormi. Kartulite peale laduda sibularõngad ja sektoriteks lõigatud paprika. Maitsestada soola ning valge pipraga. Broiler lõigata sobiva suurusega tükkideks ja panna vormiroa pealmiseks kihiks. Kanaliha maitsestada soola, valge pipra ja paprikapulbriga. Lasta toidul küpseda ahjus umbes tund aega, alguses 250°C juures, siis 225°C juures. Broilerirasv teeb kartulid eriti maitsvaks.

Märksõnad

kana-paprikavorm

KOMMENTAARID

Vorobei 12.veeb 2005 16:09
Proovisin kalkuni pooltibadega ja lisasin küüslaauku ja tilli. Tuli väga maitsev .
Täpuliine 27.nov 2004 23:13
Kui laua ääres on ka meesterahvad (ja veel pärast tööpäeva) on kartulite kogus retseptis liiga väike. Kasutasin kanatiibu (ei hakanud tervet kana ostma), aga parem oleksid olnud vist kintsud või koivad, tiivad liiga rasvavaesed ja ei anna nii head efekti (kartulite maitsestumise mõttes). Aga lõppkokkuvõttes tuli väga maitsev roog!
Pampsik 23.okt 2004 20:22
Väga, väga maitsev!Ma sain ainult väikese tüki sellest roast, ülejäänu söi mees ja kiitis veel 2 päeva järgi...Teen kindlasti veel ja soovitan teistelegi.Väga lihtne valmistada!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga