Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Hõrk broileripada

Linnuliharoad

Hõrk broileripada

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Serveeri riisi või keedetud kartulitega. Lisandiks võib pakkuda hautatud lillkapsast või aedoakaunu. Mõnus lõuna- või õhtusöök tuulistel sügispäevadel.

40-60 min

4 suurt broilerikoiba2 sl õli2 küüslauguküünt2 porgandit1 paprika2 dl vett1/2 kanapuljongikuubikut2 dl hapukoort3 sl tomatipüreed1 hapukurk1 sl kappareid Valmistusõpetus:1. Pruunista koivad pannil õlis. Pane potti.2. Haki küüslauk, lõika porgandid üsna suurteks tükkideks ja paprika ribadeks. Lisa potti aedviljad, vesi ning puljongikuubik. Kuumuta segades, kuni vesi hakkab keema. Hauta 15 minutit.3. Lisa hapukoor, tomatipüree ning lase 30 min tasakesi keeda. Puista valmis roale hapukurgikuubikuid ja kapparit.

KOMMENTAARID

b 25.okt 2014 20:19
panin sibulat ka ja soola panin maitstes korralikult juurde. pannil koibi praadides mina järgmine kord ise rasva pannile ei pane - koivad lõpuks tilkusid rasvast, ning kastme peale tekkis ~1cm paksune rasvakiht, mida supilusikaga ära võtsin (sest kulpi pole) :)
meri-liiss 14.märts 2005 13:41
väga hea:)
Nona 19.okt 2004 22:15
hea mahlane roog, lisasin soola ja paprikapulbrit, enne valmimist lisasin kartulijahu, et paksendada kastet.
Emmelliine 17.okt 2004 14:40
Polnud viga. Mage ainult. Panin soola juurde.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga